Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Beton cire: vloer met betonlook

Bent u groot fan van de stoere uitstraling van beton? Dan kunt u deze look terug laten komen in uw interieur door een Beton Cire vloer te laten plaatsen. Dit is een vloer met een unieke betonlook, die op en top trendy oogt en bovendien rust uitstraalt in uw interieur. Kieviet Afbouw is gespecialiseerd in het aanbrengen van deze unieke betonvloeren.

Beton Cire vloer  

Waarom Beton Cire?

Schaft u onze hoge kwaliteit vloerbedekking met stoere beton look aan, dan profiteert u van de volgende voordelen:

- Het ziet er trendy uit: beton is op dit moment helemaal ‘in’.
- Het is sterk en slijtvast.
- Het heeft geen voegen. Dit geeft de betonvloer niet alleen een rustige uitstraling, maar maakt het bovendien gemakkelijk te reinigen.
- De vloerbedekking kan ook in vochtige ruimtes aangebracht worden, zoals de badkamer.
- Het is niet chemisch, in tegenstelling tot een gietvloer.
- Keuze uit verschillende kleuren

Verder is de betonvloer van Cemcolori direct al waterdicht. Dit betekent dat de vloer niet behandeld hoeft te worden met een impregneermiddel en een speciale waterdichte coating. Hierdoor hoeft u dus minder lang te wachten om gebruik te maken van uw nieuwe betonlook vloer.

Trendy betonstuc in huis? Kieviet Afbouw helpt u graag

Kieviet Afbouw is gespecialiseerd in het afwerken van woningen en in het aanbrengen van deze unieke vloerbedekking met betonlook. Wij werken niet alleen snel, maar bovendien op en top vakkundig. Zo maken wij alleen gebruik van de beste materialen en zetten wij enkel de beste vloerspecialisten aan het werk. Goed om te weten: bij Kieviet Afbouw krijgt u altijd vijf jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, ook bij het aanbrengen van uw nieuwe beton look vloerbedekking. Tevens verlaten wij het pand pas als u honderd procent tevreden bent met uw nieuwe Beton Cire vloer.

Vragen over onze betonstuc voor op de grond? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op.

contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.