Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Betonstuc voor in de badkamer

U kunt betonstuc niet alleen in uw keuken gebruiken, maar ook in uw stijlvolle badkamer laten terugkomen. Betonstuc geeft deze ruimte niet alleen een luxe uitstraling, maar het unieke stucwerk brengt ook praktische voordelen met zich mee. 

  Badkamer betonlook

Betonlook: stijlvol en onderhoudsvriendelijk

Het unieke stucwerk van Kieviet Afbouw geeft een ruimte een stijlvolle, luxe en trendy uitstraling. Ook is het stucwerk praktisch, aangezien voegnaden en kitranden helemaal verdwijnen onder het stucwerk. Dit maakt het reinigen van de ruimte veel gemakkelijker. Vindt u het vervelend om urenlang te poetsen? Dan investeert u in dit unieke stucwerk van Kieviet Afbouw. 

Uniek beton stucwerk voor in de badkamer

U kiest zelf waar u het stucwerk met betonnen look aan wil laten brengen. Kieviet Afbouw kan uw vloeren behandelen met dit product, maar het behandelen van uw wanden is ook mogelijk. Sterker nog, de tegels op uw wanden hoeven in veel gevallen niet eens verwijderd te worden voor het aanbrengen van het stucwerk.

Betonstuc van Cemcolori

Het betonlook stucwerk van Cemcolori is maar liefst in 23 kleuren beschikbaar. Dit betekent dat u gemakkelijk een kleur kunt kiezen die helemaal bij uw interieur past. En weet u niet precies welke kleur het mooist in uw interieur staat? Dan geven wij u graag advies, zodat u het mooiste betonlook stucwerk in uw badkamer aan kunt laten brengen.

Kieviet Afbouw: officieel Cemcolori dealer

Sinds medio november 2017 is Kieviet Afbouw een officiële dealer van Cemcolori-producten. Dit betekent dat u de duurzame, milieuvriendelijke en stijlvolle producten van dit merk bij ons kunt aanschaffen en door ons kunt laten plaatsen. Vragen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Ook als u vrijblijvend advies nodig heeft, kunt u gerust contact opnemen.

contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.