Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Toepassingen stucwerk

Kieviet Afbouw houdt zich al jaren bezig met het afbouwen van verschillende soorten woningen en dan voornamelijk het vakkundig en netjes afwerken van muren. Wij kunnen de muren in uw woning waterdicht stucen, maar wij kunnen de muren aan de buitenzijde van uw huis ook voorzien van een laag stucwerk. Zelfs als u een bepaald motief in het stucwerk aan wil laten brengen, is dit mogelijk. Wij kunnen u namelijk ook helpen met het aanbrengen van decoratief stucwerk.

 

Standaard stucwerk

Kieviet Afbouw helpt u graag met het afwerken van uw woning. Of u nu uw badkamer wilt laten stucen of uw plafond wilt voorzien van een stuclaag: wij komen bij u langs. Dit doen wij altijd vakkundig, maar ook snel. Dit betekent dat uw huis altijd in een mum van tijd volledig gestuct is. Hieronder de verschillende toepassingen:

Badkamer stucen
Vloer stucen
Trap stucen
Plafond stucen
Keuken stucen
Meubels stucen

Decoratief stucwerk

Wilt u uw wanden op een speciale manier laten stucen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende soorten motieven en werken in uw stucwerk aanbrengen, zodat uw wanden er ineens heel anders uit zien. Hierbij werken wij met met de beste, voornamelijk Italiaanse, stucwerk merken. Denk hierbij aan Giorgio Graesan en Novacolor. Wij vertellen u graag meer over deze merken, maar ook over de motieven die wij met deze producten op uw wanden aan kunnen brengen. 

Gegarandeerd hoogwaardig stucwerk: Kieviet Afbouw

Laat u uw muren stucen door onze stukadoors, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Wij zetten namelijk alleen de beste stukadoors aan het werk, die vol passie en enthousiasme met uw klus aan de slag gaan. Vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 462 250 56, stuur ons een e-mail naar info@kievietafbouw.eu of maak gebruik van het contactformulier.

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.