Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Stucwerk

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare specialist op het gebied van wandafwerking? Dan bent u bij Kieviet Afbouw aan het juiste adres. Wij kunnen uw gehele woning waterdicht stucen, maar kunnen uw woning aan de buitenzijde ook aanpakken. En wilt u uw huis op een specifieke manier laten stuken, voor een bepaald decoratief effect? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Stucwerk kledingruimte sporthal Badkamer betonlook

Vakkundig en netjes stuken: binnen en buiten

Om de wanden van uw woning af te laten werken, kunt u deze waterdicht laten stucen. Wij kunnen de wanden in huis afwerken, maar wij kunnen ook buiten aan de slag. Dit betekent dat wij ook de muren aan de buitenzijde van uw woning volledig kunnen stucen, zodat er geen water in de basis van de muren kan komen en het fundament van uw woning stevig en onaangetast blijft. 

Ook als u bestaand stucwerk wil laten repareren, kunnen wij u helpen. Zitten er bijvoorbeeld scheuren in uw muren, zijn uw muren verkleurd of heeft u te maken met waterschade, dan kunt u onze experts raadplegen. 

Decoratief stucwerk

Kieviet Afbouw houdt zich ook bezig met het decoreren van uw muren en het aanbrengen van een specifieke muurstructuur. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Italiaans, Venetiaans en Nederlands stucco, van merken als Giorgio Graesan, Novacolor en Cemcolori. U vertelt ons op welke manier u uw wanden af wil laten werken en wij zorgen ervoor dat uw muren precies op deze manier behandeld worden. 

Kieviet Afbouw: uw afbouw en wandafwerking specialist

Kieviet Afbouw is al jaren gespecialiseerd in het afwerken van wanden. Laat u uw wanden door onze ervaren stukadoors behandelen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Meer weten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 462 250 56 voor vrijblijvend meer informatie. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@kievietafbouw.eu of maak gebruik van het contactformulier.

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.