Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Pleisterwerk

Kieviet Afbouw is uw specialist wanneer het om pleisterwerk gaat. Wanneer u een wand of plafond heeft die u glad en strak afgewerkt wilt zien met bijvoorbeeld een lik verf of dat ene leuke behangetje, dan is goed pleisterwerk noodzakelijk. Pleisterwerk dient namelijk als basis voor alle verdere afwerkingen van uw wand of plafond. Of u nu een wand wilt met sierpleister, een geverfde muur of gesausde muur, een goede ondergrond is altijd essentieel. Zonder een goede basis zal het eindresultaat nooit volledig naar wens zijn en krijgt uw wand niet de strakke uitstraling die u voor ogen heeft.

Sierpleister

Wanneer u sierpleister wilt laten aanbrengen op uw muren, dienen de wanden behang klaar te zijn. Indien de wanden of plafonds niet vlak zijn(niet behang klaar c.q. saus klaar zijn) kunnen ze uitgeraapt worden (uitvlakken). Eventueel is het ook mogelijk om sierpleister aan te brengen op gipskartonplaten. Gipskartonplaten zijn platen van gips met een laag karton eromheen, om het droge gips bij elkaar te houden. Deze worden gebruikt als niet dragende muren en/of wanden en worden veelal toegepast in kantoorgebouwen. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een houten plafond of muur, zou het pleisterwerk zo van de wand afglijden en tevens een ongelijke afwerking opleveren.

Pleisteren

Kieviet Afbouw zal dus altijd eerst de te pleisteren muren inspecteren en op basis van de bevindingen te werk gaan. Wanneer bijvoorbeeld blijkt dat de wanden of plafonds in kwestie erg ongelijk zijn, zal besloten worden eerst een laag gipsplaat aan te brengen. Als de wanden voorzien zijn van gipsplaten, kan er begonnen worden met het echte werk. Als eerste zal er een laag pleisterwerk worden opgezet. Deze laag heeft meestal een dikte van tussen de 1 en 6 millimeter. Wanneer deze laag aangebracht en droog is, kan er aan de afwerking van de muren of de plafonds begonnen worden. U kunt hierbij kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals sierpleister (spachtelputz), sauzen of verven.

Meer informatie

Welke vorm van afwerking u ook kiest, wij leveren vakwerk op maat en zorgen er altijd voor dat uw wanden perfect gepleisterd worden opgeleverd. Neemt u contact met ons op voor meer informatie over pleisterwerk.

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.