Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Over stukadoor Kieviet Afbouw

Stukadoor Kieviet Afbouw is gespecialiseerd en gecertificeerd in het afwerken van woningen en bedrijfspanden, zoals winkels, hotels, restaurants, theaters en ga zo maar door. Wij werken niet met standaard stucwerkproducten, maar gebruiken de beste stucwerkproducten en stucwerktechnieken uit Italië en Nederland om uw pand af te werken.

Standaard Stucwerk Decoratief Stucwerk Pleisterwerk

Standaard stucwerk en decoratief stucen

Wij kunnen u helpen met het standaard afwerken van uw wanden, maar wij zijn tevens gespecialiseerd in het decoratief stucen van wanden. Dit betekent dat wij ook een bepaald motief of een specifieke structuur op uw wanden aan kunnen brengen. Denk hierbij aan het motief en de structuur van marmer, maar ook aan een steenachtige wandafwerking. Of u uw wanden nu heel nauwkeurig of juist heel robuust af wilt laten werken: dit stukadoorsbedrijf komt graag bij u langs om uw pand een make-over te geven. 

Waarom Kieviet Afbouw?

Schakelt u stukadoorsbedrijf Kieviet Afbouw in voor de wandafwerking van uw pand, dan profiteert u van diverse voordelen:

100% tevredenheidsgarantie:
dit betekent dat wij het pand pas verlaten als u honderd procent tevreden bent over de door ons uitgevoerde werkzaamheden.
5 jaar garantie op het stucwerk:
hebben uw gestucte wanden na een paar jaar een kleine update nodig, dan doen wij dit geheel gratis.
Gecertificeerd stukadoorsbedrijf:
u weet zeker dat het stucwerk op de juiste manier wordt aangebracht. Wij zijn namelijk gecertificeerd en hebben al jaren ervaring in het vak en kunnen alle stucklussen op hoog niveau afronden.
Duurzaam:
onze stukadoorsproducten hebben groene stickers en garanderen u optimale duurzaamheid.
Onderhoudsvriendelijke materialen:
de producten kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met water en een scheutje azijn. De producten mogen niet schoongemaakt worden met agressieve schoonmaakproducten, dit is ook niet nodig.

Kieviet Afbouw staat op de website van Stucfinder. Dit betekent dat wij meerdere producttrainingen in het San Marco trainingsprogramma succesvol hebben afgerond. Wilt u ideeën op doen voor uw wandafwerking of meer informatie over wandafwerking? Klik hier!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over Kieviet Afbouw? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 462 250 56 voor vrijblijvend meer informatie. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@kievietafbouw.eu of maak gebruik van het contactformulier

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.