Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Volg je instinct met Istinto

Een gladde afwerking of juist meer reliëf…. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met de decoratieve Italiaanse stucco Istinto. De uitstraling van echte natuursteen zorgt ervoor dat geen vierkante centimeter gelijk is en dat het past in ieder interieur.

Veel  mogelijkheden
Door het uitgebreide kleurenpalet en de structuurvariatie is Istinto toepasbaar in onder andere uw slaapkamer, hal, keuken, woonkamer, showroom en kantoor. Daarbij is het belangrijke uitgangspunt: ‘Segui il Tuo ISTINTO’ ofwel  ‘Volg je Instinct’.

Wilt u iets unieks?
Segui il Tuo Istinto is een stuc met kalksteen, marmerpoeder en mineralen, van de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan. Zoekt u een unieke afwerking voor uw wanden of meubels. Vraag dan Kieviet Afbouw, de specialist in deze exclusieve wandafwerkingen, om meer informatie.


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.