Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Vaarwel vieze voegen

Vieze voegen en kitranden in een badkamer zijn na verloop van tijd onvermijdelijk maar zijn ook een bron van irritatie. Nieuw tegelwerk kan een oplossing zijn, maar vaak zien we op tegen al het werk dat hierbij komt kijken. Kieviet afbouw veranderde een betegelde badkamer, zonder hak- of breekwerk, in deze luxe badkamer zonder hinderlijke voegen of kitranden.

Van tegels naar Venetiaans stucwerk
Het toegepaste Venetiaanse stucwerk geeft deze badkamer een bijzondere en luxueuze uitstraling. Kieviet afbouw ging hiervoor als volgt te werk:

- De bestaande tegels zijn uitgevlakt met cementgebonden gips
- Na droging zijn de wanden voorzien van het Venetiaanse stucwerk Segui il Tuo Istinto
- Tot slot zijn de wanden afgewerkt met Wall Care (Novacolor) om ze waterdicht te maken.

Kieviet Afbouw verzorgt al uw pleisterwerk en raapwerk, maar is bovendien specialist in exclusieve wandafwerkingen met producten van de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan.

Decoratief Segui il Tuo Istinto
De Italiaanse wandafwerking Segui il Tuo Istinto bestaat uit een basis van marmer en kalk. Deze decoratieve stucco kan zowel glad als met reliëf met een spaan worden aangebracht. Het heeft de uitstraling van een gebroken steen waardoor geen enkele vierkante centimeter gelijk is. Segui il Tuo Istinto betekent vrij vertaald; Volg je instinct.


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.