Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Uw meubelstuk uniek

Laat u verrassen door Kieviet Afbouw. Wij stukadoren niet alleen wanden en plafonds maar verfraaien ook meubels en accessoires. Zo wordt uw meubel een uniek stuk in uw interieur. Deze commode is door Kieviet afbouw gemaakt van eenvoudig MDF. Maar door de afwerking met natuurlijk glanzend Venetiaans stucwerk heeft het een prachtige marmeren uitstraling gekregen.

Hoogwaardige Spatula Stuhhi
Na een voorstrijklaag werd de commode voorzien van twee lagen Spatula Stuhhi, wat werd afgewerkt met een speciale waterafstotende afwerklaag. Spatula Stuhhi is een natuurlijk, oplosmiddelvrij materiaal, van de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan.

Wilt u iets unieks?
Zoekt u een unieke afwerking voor uw wanden of meubels. Vraag Kieviet Afbouw om meer informatie. Want Kieviet Afbouw is specialist in exclusieve wandafwerkingen met producten van de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan.
 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.