Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Trendy betonlook voor HBB Geveltechniek

Bij HBB Geveltechniek in Hoogeveen veranderde Kieviet Afbouw een bestaande muur met standaard glasvezelbehang in een wand met een trendy betonlook. Door een zorgvuldige werkwijze werd een glad en strak eindresultaat bereikt. Kieviet afbouw ging hiervoor als volgt te werk:

- Het bestaande glasvezelbehang werd glad gemaakt met een gipsgebonden product.
- Aanbrengen van het Venetiaanse stucwerk Spatula Stuhhi met een mooie grijze betonlook.

Spatula Stuhhi voor wie iets bijzonders wil
De wandafwerking Spatula Stuhhi is een natuurlijk, glanzend Venetiaans stucwerk voor binnen. Het materiaal, samengesteld uit Italiaans marmerpoeder en kalk, wordt met een spaan in drie lagen aangebracht en heeft een marmerstructuur. Spatula Stuhhi wordt gemaakt op basis van natuurlijke materialen is oplosmiddelvrij en dus absoluut milieuvriendelijk.

Specialist in exclusieve wandafwerkingen
Kieviet Afbouw verzorgt al uw pleisterwerk en raapwerk, maar is bovendien specialist in exclusieve wandafwerkingen met producten van de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan.


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.