Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Stoere tuintafel in betonlook

Deze stoere tuintafel met de prachtige robuuste betonlook is een echte eyecatcher voor iedere tuin. Steeds vaker wordt zowel binnen als buiten, gebruik gemaakt van de natuurlijke stoere uitstraling van beton waarmee eindeloos gecombineerd kan worden.

Veel meer mogelijhedenPraktisch en mooi
Omdat echt beton voor een tafelblad veel te massief en zwaar is gebruikte Kieviet Afbouw voor dit prachtige tafelblad, MDF-plaat met Novacolor Wall2Floor. De tafel ziet er uit als echt beton maar is veel lichter, niet vlekgevoelig, waterdicht en kleurvast.   

Wall2Floor is een mineraal systeem dat op veel meer manieren in de tuin kan worden toegepast. Denk aan de afwerking van de tuinmuur, het blad van de buitenkeuken, voor plantenbakken of tuinbanken. Meer weten over de mogelijkheden van Wall2Floor, vraag Kieviet Afbouw om meer informatie.


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.