Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Sfeervol Venetiaans stucwerk voor Van Harte in Echten

Bij Recreatiecentrum Van Harte in Echten werd een saaie kale betonklinkermuur, door Kieviet Afbouw omgetoverd in een sfeervolle eyecatcher.  Door de muur af te werken met natuurlijk glanzend Venetiaans stucwerk heeft de hele ruimte een bijzondere uitstraling gekregen.

Zorgvuldige en nette werkwijze:
Door een zorgvuldige werkwijze werd een glad en strak eindresultaat bereikt.

- Afplakken van de vloer en aanbrengen van stucstop aan het plafond en rondom de kozijnen voor een nette rand die tegen een stootje kan.
- De wanden voorzien van een roze voorstrijk (betoncontact).
- Uitvlakken van de wanden met gips (roodband).
- Aanbrengen van het Venetiaanse stucwerk Spatula Stuhhi

Kieviet Afbouw verzorgt al uw pleisterwerk en raapwerk, maar is bovendien specialist in exclusieve wandafwerkingen met producten van de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan.

Voor

Na

Hoogwaardige Spatula Stuhhi
Met de wandafwerking Spatula Stuhhi wordt het effect van een gladde marmeren wand gecreëerd. Het is een natuurlijk, oplosmiddelvrij materiaal, samengesteld uit Italiaans marmerpoeder en kalk. Dit ‘naadloos marmer’ is niet alleen een verassende, eigentijdse wandafwerking maar is ook waterafstotend en afwasbaar! Dit maakt Spatula Stuhhi ook geschikt voor sanitaire ruimtes en keukens.


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.