Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Over mij

Over mij

Kieviet Afbouw voor Italiaans wandafwerking/ stucco venetiano

Nadat ik in 1978 mijn opleiding voor elektricien had afgerond, kwam ik in aanraking met twee stukadoors die op zoek waren naar extra handen bij hun werkzaamheden. Deze mannen waren op dat moment bezig met de afwerkingfase van de aanbouw aan mijn ouderlijk huis. Dit was voor mij de kans om de beginnende kneepjes van het stukadoorsvak te leren en zo ben ik begonnen als opperman.

Negen jaar lang heb ik met veel plezier gewerkt als stukadoor, maar helaas werd ik door een crisis gedwongen deze baan vaarwel te zeggen. Ik ben toen als fabrieksmedewerker aan de slag gegaan, maar na 17 jaar begon het toch weer te kriebelen en ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer.
Sinds 2004 mag ik mij de trotse eigenaar noemen van Kieviet Afbouw. Binnen Kieviet Afbouw pakte ik mijn werkzaamheden als stukadoor weer op en ben ik als spachtelaar (gipswandafwerking) aan de slag gegaan. Na vijf jaar kwam ik via Avantis (stukadoorsopleidingen) in 2009 in contact met Giorgio Graesan. Deze richtten zich toen op een product genaamd Spatula Stuhhi waar ik erg geïnteresseerd in was.(Kijk onder aan de pagina voor meer informatie over Spatula Stuhhi en andere producten.) Deze cursus heb ik met goed gevolg afgerond. Echter ben ik inmiddels bedreven in meerdere Italiaanse design wandafwerking producten.

Zo werd ik in 2013 uitgenodigd om de fijne kneepjes van het Venitiaans pleisteren te leren in Italië. Hier heb ik mijn Masterdiploma (Spatula Stuhhi - Spirito Libero Collezione di Gioie-Valpaint la Casa dei Sogni) afgerond met dank aan Giorgio Graesan (www.GiorgioGraesan.it), importeur Droste (www.puurkleur.com) en AGGN te Emmen (www.afbouwgroothandel.nl).

Op de pagina Wandafwerking vindt u meer informatie over de diverse soorten Italiaanse structuren.


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.