Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Nooit meer dringen in de badkamer

U kent het wel; ’s morgens allemaal haast om naar school of naar het werk te gaan. En dus met zijn allen dringen om de wastafel. Heeft u daar ook genoeg van? Wilt u ruimte en ook rust in uw badkamer? Daarvoor biedt Kieviet Afbouw u dé oplossing met een stoere dubbele wastafel!


Natuurlijke en stoere uitstraling
De wastafel wordt op maat gemaakt en past dus altijd perfect in uw badkamer. De waterdichte en robuuste afwerking met Cemcolori zorgt voor een natuurlijke en stoere uitstraling. Dit hoogwaardige product op basis van een cement en een hars is sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend reinigbaar. Het is geschikt voor een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke afwerking van wanden, vloeren, aanrechtbladen, tafels en diverse meubels.

Wilt u ook iets unieks?
Zoekt u een unieke afwerking voor uw vloeren, wanden of meubels. Vraag dan Kieviet Afbouw, de specialist in deze exclusieve vloer- en wandafwerkingen, om meer informatie. 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.