Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Nieuw: Coprox voor waterdicht design

In combinatie met het vakmanschap van Kieviet Afbouw bieden de Coprox producten stijlvol design, hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid voor de inrichting van uw woning, winkel, kantoor of bedrijf. Bovendien zijn ze ideaal voor het waterdicht afwerken van wanden, vloeren, plafonds, gevels, kelders etc.  

Coprox wanden
In uw interieur zijn de wanden grote oppervlakken die daardoor voor een groot gedeelte de sfeer bepalen. Daarom is de keuze van de afwerking van de wanden essentieel. Met Coprox kunt u variëren van een ruwe betonlook tot superglad en strak pleisterwerk. Daarmee creëert u altijd een stijl die bij u past; van modern tot klassiek of van industrieel tot rustiek. Het uitgebreide kleurenpalet aan natuurlijke kleuren en de keuze uit een matte of glanzende coating geeft uw wanden de finishing touch.

Alternatief voor tegels
Coprox is het waterdichte en stijlvolle alternatief voor tegels en traditioneel stucwerk. Door de absolute waterdichtheid is Coprox uitermate geschikt voor toepassing in natte ruimten zoals de badkamer en de keuken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Coprox, vraag Kieviet Afbouw om meer informatie.

 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.