Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Je eigen safari-sfeer in huis

Voor wie houdt van de Afrikaanse natuur en zijn of haar interieur graag met de natuur verbindt, biedt Kieviet Afbouw deze uniek wandafwerking met krokodil-reliëf. Haal zo je eigen safari-sfeer in huis.

Venetiaans stucwerk
Kieviet Afbouw werkte hiervoor met Stucco Veneziano van SanMarco; een toonaangevende Italiaanse producent van decoratieve wandafwerkingen. Stucco Veneziano is een synthetische stuclaag voor interieurs. Het heeft een satijn tot hoogglans uitstraling met kleureffecten die worden bepaald door de manier van verwerken. Het is veel te vinden in de oude gebouwen in Venetië.

Kies je eigen sfeer
Stucco Veneziano is leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet en kan in verschillende reliëfs worden aangebracht. Er is dus altijd wel een kleur en reliëf die bij je past. Zoek je een unieke afwerking voor je vloeren, wanden of meubels. Vraag dan Kieviet Afbouw, de specialist in deze exclusieve vloer- en wandafwerkingen, om meer informatie.

 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.