Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Grenzeloze designmogelijkheden voor uw badkamer


Zoekt u een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden voor uw badkamer, toilet, woonkamer, keuken, of bijvoorbeeld bedrijfsruimte?  Kieviet Afbouw biedt u daarvoor met Cemcolori dé oplossing.

Naadloos alternatief voor tegels
Cemcolori is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels. Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden waardoor het geschikt is voor elke ruimte in uw woning of bedrijf. Door de waterdichte en naadloze eigenschap is Cemcolori bovendien een zeer geliefd alternatief voor tegels in natte ruimtes. Het is bovendien mogelijk Cemcolori over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig.

Wilt u ook iets unieks?
Zoekt u een unieke afwerking voor uw vloeren, wanden of meubels. Neem dan contact op met Kieviet Afbouw, de specialist in deze exclusieve vloer- en wandafwerkingen, voor meer informatie.

 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.