Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Badkamer wordt wellness met Coprox

Met de absoluut waterdichte producten van Coprox tovert Kieviet afbouw uw badkamer om in een uw eigen stijlvolle wellnessruimte. U kunt variëren van een ruwe betonlook tot superglad en strak pleisterwerk. Daarmee creëert u altijd een stijl die bij u past; van modern tot klassiek of van industrieel tot rustiek. Het uitgebreide kleurenpalet aan natuurlijke kleuren en de keuze uit een matte of glanzende coating geeft uw wanden de finishing touch.

Laat u inspireren
Afgelopen week heeft Kieviet Afbouw een badkamer in de showroom van Keuken & Badkamerstudio Emmen gestuukt met Coprox. Bezoek Keuken & Badkamerstudio Emmen en doe er inspiratie op voor uw eigen badkamer.

Alternatief voor tegels
Coprox is het waterdichte en stijlvolle alternatief voor tegels en traditioneel stucwerk. Door de absolute waterdichtheid is Coprox uitermate geschikt voor toepassing in natte ruimten zoals de badkamer en de keuken. Meer weten over de mogelijkheden van Coprox, vraag Kieviet Afbouw om meer informatie.

 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.