Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Badkamer met natuurlijke betonlook

Heeft u genoeg van al die tegels in uw badkamer en de naden en voegen die steeds weer lelijk worden? Zoekt u naar een unieke sfeer en natuurlijke uitstraling? Daarvoor biedt Kieviet Afbouw dé oplossing!

Natuurlijke en stoere uitstraling
Zonder vervelend sloop- of breekwerk veranderde Kieviet Afbouw een betegelde badkamer in deze rustgevende ruimte met een natuurlijke en stoere uitstraling. De wanden in deze badkamer zijn voorzien van de waterdichte en robuuste Cemcolori. Dit hoogwaardige product op basis van een cement en een hars is sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend reinigbaar.

Eindeloos veel mogelijkheden
De Cemcolori producten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen en hebben een pure uitstraling. Het is geschikt voor een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke afwerking van wanden, vloeren, aanrechtbladen, tafels en diverse meubels. Bovendien is het leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Er is dus altijd wel een kleur die past bij u.

Wilt u ook iets unieks?
Zoekt u een unieke afwerking voor uw vloeren, wanden of meubels. Vraag dan Kieviet Afbouw, de specialist in deze exclusieve vloer- en wandafwerkingen, om meer informatie. 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.