Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Animamundi voor een bijzonder interieur

Een familie in Groningen zocht een bijzonder effect voor hun interieur. Kieviet Afbouw heeft hun wens vervuld door de muren in de keuken en de schouw in de kamer te voorzien van Novalcolor Animamundi. Deze decoratieve metallic afwerking geeft een sterke structuur en een prachtig parelachtig mat effect aan deze muren. Een extra beschermende afwerking in de keuken maakt de muren zelfs bestand tegen hete vetspetters.

 

Wilt u ook een bijzondere sfeer
Door het uitgebreide kleurenpalet van Animamundi is er altijd een kleur die past bij uw interieur en sfeer.  Bovendien is Animamundi er ook in een buitenkwaliteit voor de afwerking van gevels. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Animamundi, vraag Kieviet Afbouw om meer informatie.

Wilt u ook een bijzondere sfeer
Door het uitgebreide kleurenpalet van Animamundi is er altijd een kleur die past bij uw interieur en sfeer.  Bovendien is Animamundi er ook in een buitenkwaliteit voor de afwerking van gevels. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Animamundi, vraag Kieviet Afbouw om meer informatie.

 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.