Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

100% Waterdichte vloer

Hebt u een niet geïsoleerde cementvloer en wilt u deze niet alleen beschermen tegen zowel positieve als negatieve waterdruk maar ook een mooie natuurlijke uitstraling geven?  Daarvoor biedt Kieviet Afbouw dé oplossing!

Onderhoudsvriendelijk en robuust
Zo is op Camping de Vogelsangh in Ommen, de ongeïsoleerde vloer van een sanitairruimte voorzien van de waterdichte en robuuste Cemcolori. 

Cemcolori is een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars waardoor het sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend reinigbaar is. Cemcolori heeft een prachtige natuurlijke en robuuste betonlook uitstraling en is geschikt voor de afwerking van wanden, vloeren en diverse meubelen. Het is leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Er is dus altijd wel een kleur die past bij u.

Wilt u ook iets unieks?
Zoekt u een unieke afwerking voor uw vloeren, wanden of meubels. Vraag dan Kieviet Afbouw, de specialist in deze exclusieve vloer- en wandafwerkingen, om meer informatie. 

 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.