Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Novacolor

Kieviet Afbouw kan uw pand geheel naar wens afwerken. Om uw woning of bedrijfspand prachtig af te werken, gebruiken wij diverse hoogwaardige producten. Een deel van deze producten zijn van het gerenommeerde merk Novacolor. Novacolor levert decoratief stucwerk voor binnen en buiten, van hoge kwaliteit. 

  

Novacolor stucwerk voor binnen

Kieviet Afbouw kan uw woning of bedrijfspand meer sfeer en een unieke uitstraling geven door het stucwerk van Novacolor binnenshuis aan te brengen. Dit kan niet alleen op de wanden, maar eventueel ook op de vloer. U kiest zelf hoe u de producten van Novacolor wil gebruiken om uw woning of bedrijfspand op hoog niveau af te werken. 

Het stucwerk van Novacolor is waterdicht. U kunt dit waterdicht stucwerk daarom ook in de keuken of badkamer gebruiken. Zeker in de badkamer geeft het waterdicht stucwerk een bijzondere sfeer.

Novacolor stucwerk voor buiten

De verschillende producten van Novacolor kunnen niet alleen binnenshuis aangebracht worden, maar ook buiten. Het stucwerk van dit merk is namelijk volledig spatwaterdicht. Laat u uw wanden en/of uw vloer buiten verrijken met dit stucwerk, dan weet u zeker dat u hier jaren plezier van heeft. Ook krijgt uw woning of bedrijfspand een unieke uitstraling, want de afwerking van Novacolor is zeker bijzonder te noemen.

Vakkundige afwerking door Kieviet Afbouw

Kieviet Afbouw is al jaren gespecialiseerd in het vakkundig afwerken van verschillende soorten panden. Huurt u onze experts in om uw woning of bedrijfspand netjes af te werken, dan weet u zeker dat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat. 

Wilt u meer weten over de werkwijze van onze stucwerk experts of heeft u een vraag over het waterdichte stucwerk van Novacolor? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, want wij beantwoorden uw vragen graag.

contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.