Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Structuur Spirito Libero

Het product Spirito Libero is een Italiaans design structuur voor wanden en plafonds met een matte wandafwerking. Spirito Libero structuur bevat marmerpoeder en kalk waardoor het eindresultaat een betonlook krijgt. Het product kan gemengd worden tot wel 140 kleuren waardoor elk gewenste uitstraling gecreëerd kan worden voor uw bedrijfspand of woning. Spirito Libero van Giorgio Graesan kan toegepast worden in vochtige ruimtes en op muren en plafonds;

Slaapkamer
Hal
Woonkamer
Badkamer
Zwembad
Keuken

Eventueel kan de structuur ook toegepast worden op bijvoorbeeld vensterbanken en bloempotten. De mogelijkheden zijn oneindig, u krijgt een geraffineerde look met een strak vormgegeven uitstraling.

 

Spirito Libero wordt met een spaan op muren of plafonds met twee lagen aangebracht. Hierdoor ontstaan er kleurschakeringen die voor een iets ruwer design zorgen dan de Spatula Stuhhi. De basis van het product is wit en wordt aangemengd met de gewenste kleur met als eindresultaat een matte look.Werkwijze wandafwerking Spirito Libero

Onderhoud van Spirito Libero

Structuurtype Spirito Libero is eenvoudig te onderhouden. Met een vochtige doek zijn eventuele vlekken te verwijderen. Let op dat u geen schoonmaakproducten gebruikt, deze kunnen het stucwerk aantasten.

  

Kieviet Afbouw biedt 5 jaar garantie op werkzaamheden en materiaal. De werkzaamheden bedragen minimaal 5 werkdagen; De te behandelen oppervlakte dient afgeplakt te worden, eventueel voorbewerken/egaliseren indien nodig, voorstrijken van de oppervlakte, toepassen van Spirito Libero en als laatst de drogingstijd. U dient de ruimte goed te ventileren omdat het product veel vocht bevat.Garantie

Meer informatie

Wenst u een offerte op maat of meer informatie op het gebied van Spirito Libero van Giorgio Graesan? Reageer dan middels het contactformulier of bel ons; tel. 06 462 250 56.

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.