Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Cemcolori

Cemcolori is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van Beton Cire. Dit product kunt u gebruiken om uw vloeren, wanden en zelfs uw vensterbanken en meubels met een prachtige betonlook af te werken. Kieviet Afbouw kan de Beton Cire van Cemcolori op diverse oppervlakken aanbrengen. U kiest zelf op welke manier u dit product in uw interieur wil verwerken. 

  

Cemcolori afwerking: een korte introductie

Cemcolori levert decoratief en waterdicht stucwerk, dat u zowel op de vloer als op de wanden, vensterbanken en zelfs meubels in huis of in uw bedrijfspand aan kunt laten brengen. Ook is het mogelijk een aanrechtblad met betonlook van Cemcolori in uw keuken te plaatsen. Dit aanrechtblad ziet er niet alleen prachtig uit, maar is bovendien volledig waterdicht. 

Kieviet Afbouw kan het decoratief stucwerk van het merk Cemcolori snel, vakkundig en uiteraard nauwkeurig voor u aanbrengen. Niet alleen in uw woning, maar ook in bedrijfspanden, ziekenhuizen en zelfs scholen. 

Cemcolori decoratief stucwerk in de badkamer

De betonlook afwerking van Cemcolori wordt steeds meer gebruikt om badkamers netjes af te werken. Dit is niet voor niets, want in de badkamer brengt het gebruik van Beton Cire een groot voordeel met zich mee. Laat u uw wanden en/of vloer met dit product afwerken, dan kan huidsmeer het tegelwerk namelijk niet aantasten. Dit betekent dat uw wanden en/of badkamervloer er altijd netjes uit ziet, zonder dat u veel moet poetsen. Hierdoor komen er minder fosfaten vrij en dit is beter voor het milieu. Vooral voor ziekenhuizen en verzorgingstehuizen is dit van groot belang.

De voegen van standaard tegelwerk worden wel aangetast door huidsmeer. En omdat ieder mens huidsmeer heeft, kunt u hier geen verandering in brengen. Het enige wat u kunt doen om uw vele uren aan poetswerk te verminderen in de badkamer, is Beton Cire op de wanden en/of vloer aan laten brengen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.