Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Merken

Kieviet Afbouw werkt met diverse gerenommeerde Italiaanse merken bij het aanbrengen van stucwerk. Hieronder een overzicht van de verschillende looks die gecreëerd kunnen worden met onze merken:

Metallic look
Gebroken steen look
Oxidatie (ijzer en koper)
Industrieel look
Marmer look
Beton look

 

Giorgio Graesan (& Friends)

Giorgio Graesan is een Italiaans bedrijf dat door de jaren heen diverse hoogwaardige wandafwerking producten op de markt heeft gebracht. Denk hierbij aan het product Spatula Stuhhi, dat gebruikt wordt voor het creëren van een marmerlook met glans. Een ander product van Giorgio Graesan is Istinto, dat gebruikt wordt voor het creëren van robuust reliëf op de muur. De producten van Giorgio Graesan zijn exclusief en stijlvol en o.a. geschikt voor:

Binnenwanden
Design

Cemcolori

Een ander merk waar wij veel mee werken, is het Nederlandse merk Cemcolori. Dit merk produceert voornamelijk praktische stucwerk producten. Deze producten kunt u op uw wanden gebruiken, maar ook bij het afwerken van uw vloeren. Het stucwerk van Cemcolori is niet alleen waterdicht, maar bovendien erg gemakkelijk schoon te maken. 

Badkamers
Vloeren
Design

Novacolor

Tot slot is er nog het tevens Italiaanse merk Novacolor. Novacolor stucwerk is altijd spatwaterdicht en kan zowel op de wand als op de vloer en buitenmuren gebruikt worden. Het gaat om decoratief stucwerk, maar dan wel met een zacht prijsje. Dit betekent dat het prachtige Novacolor stucwerk zoals metallic met een parelachtig effect of koperlook voor iedereen toegankelijk is. 

Binnenwanden
Buitenwanden
Vloeren

Decoratief stucen met Kieviet Afbouw

Kieviet Afbouw is al jaren gespecialiseerd in het op decoratieve wijze stucen van wanden in woningen en bedrijfspanden. Laat u uw decoratieve stucwerk aan ons over, dan weet u zeker dat u tevreden bent met het eindresultaat. U krijgt zelfs 100% tevredenheidsgarantie en 5 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Meer weten? Neem dan contact met ons op, dit kan middels het contactformulier. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@kievietafbouw.eu of ons bellen op telefoonnummer 06 462 250 56

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.