Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Oxidatie (ijzer en koper)

Bent u op zoek naar een uniek meubelstuk, op maat gemaakt en dat niemand anders heeft? Of wilt u een bijzondere wandafwerking waarmee u uw eigen uitstraling aan uw interieur geeft? Kieviet Afbouw maakt het voor u mogelijk met bijvoorbeeld Novacolor Ironic.

Eindeloze mogelijkheden 

Novacolor Ironic bestaat uit een ijzer reactieve verf en een roest activator. De combinatie van de roestactivator over de ijzer reactieve verf versnelt het oxidatieproces waardoor een prachtige verroeste afwerking ontstaat. Novacolor Ironic kan gebruikt worden op vrijwel iedere overschilderbare ondergrond. Dat maakt het niet alleen geschikt voor uw binnenmuren thuis, maar ook in uw kantoor, in hotels of bijvoorbeeld showrooms. Bovendien bereikt u verrassende effecten door Novacolor Ironic toe te passen op meubels zoals het, door Kieiviet Afbouw op maat gemaakte, badmeubel in onderstaande collage. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u ook iets unieks?

Zoekt u een unieke afwerking voor uw vloeren, wanden of meubels. Vraag dan Kieviet Afbouw, de specialist in deze exclusieve vloer- en wandafwerkingen, om meer informatie.

contact opnemen

 


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.