Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Marmer look

Het product Spatula Stuhhi kenmerkt zich door de marmerlook met glans. Dit type wandafwerking bestaat uit stuc met als basis marmerpoeder en kalk en heeft een gladde structuur. Spatula Stuhhi kan gemengd worden met wel 150 kleuren waardoor u altijd de gewenste uitstraling krijgt in uw woning of bedrijfspand. De structuur kan goed tegen vochtige ruimtes en kan toegepast worden op muren of zelfs plafonds van o.a.;

Woonkamer
Slaapkamer
Badkamer
Keuken

Daarnaast kan het zelfs op decoratieve producten zoals bloempotten, bloembakken en zelfs vensterbanken toegepast worden. De mogelijkheden zijn eindeloos, van strak Italiaans design tot een warme landelijke uitstraling.

spatula stuhhi-020 spatula stuhhi-022

De werkwijze van het toepassen van Spatula Stuhhi geschiedt met een spaan en het aanbrengen van drie lagen structuur. De structuur zelf is wit en wordt aangemaakt met een kleur om het gewenste effect te krijgen. Het eindresultaat bevat een prachtige marmerstructuur met glans.Werkwijze Spatula Stuhhi

Onderhoud structuur Spatula Stuhhi

Het onderhouden van structuur Spatula Stuhhi vergt weinig inspanningen. Indien er vlekken op muren of plafonds zitten welke dit structuur bevatten, is afnemen met een vochtige doek voldoende. Gebruik absoluut geen reinigingsmiddelen want deze kunnen het materiaal aantasten.

 

Door de milieuvriendelijke en natuurlijke eigenschappen heeft het stucwerk een lange levensduur. In Italië is een project bekend welke bewerkt is met Spatula Stuhhi die inmiddels al 23 jaar oud is! Bijzondere hieraan is dat zowel de structuur en kleur in alle afgelopen jaren niet is aangetast of verandert.Levensduur en Garantie

Kieviet Afbouw biedt u een garantie van 5 jaar op materiaal én werkzaamheden. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bedrijfschapafbouw.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Spatula Stuhhi in uw interieur? Of wenst u een offerte? Neemt u dan contact met ons op middels het contactformulier of tel. 06 462 250 56.

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.