Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Gebroken steen look

De Italiaanse wandafwerking type Segui il Tuo Istinto is een structuursoort met reliëf. Het heeft de uitstraling van een gebroken steen waardoor geen enkele vierkante centimeter gelijk is. Segui il Tuo Istinto betekent vrij vertaald; Volg je instinct. De structuur is eindeloos toepasbaar, zoals;

Slaapkamer
Hal
Keuken
Showroom
Woonkamer

Segui il Tuo Istinto kan helaas niet toegepast worden in natte of vochtige ruimtes zoals een badkamer of een zwembad. Doordat de structuur erg veel reliëf bevat kan hierin schimmel ontstaan wat niet bevorderlijk is voor de gezondheid. Tevens is dit type structuur lastig af te nemen met een vochtige doek.

 

Segui il Tuo Istinto is een stuc met kalksteen, marmerpoeder en mineralen. Door de hoeveelheid aan kalksteen en marmerpoeder is het een dikke stuc welke maar met 1 coating op de toe te passen oppervlakte aangebracht dient te worden.Werkwijze

Onderhoud Segui il Tuo Istinto

Vlekken op uw muur of plafond welke behandeld is met Segui il Tuo Istinto kunt u verwijderen met een vochtige doek. Gebruik echter geen schoonmaakmiddelen, deze zijn vaak agressief en kunnen het stucwerk aantasten.

 

Op al onze werkzaamheden en materiaal bieden wij een garantie van 5 jaar. Deze garantie geldt ook op uw structuur. De duur van een project met Segui il Tuo Istinto is minimaal 5 werkdagen. Dit is namelijk de periode dat de te behandelen oppervlakte afgeplakt dient te worden, voorbereidingen zoals egaliseren en voorstrijken en uiteraard het toepassen van de structuur. Daarnaast moet u ook rekening houden met de droogtijd van het aangebrachte stucwerk, hierbij dient u de ruimte goed te ventileren zodat de hoeveelheid vocht uit de muur of plafond kan trekken.Garantie op uw structuur

Meer informatie

Wilt u meer informatie op het gebied van Sigui il Tuo Istinto en de toepassing hiervan? Of wenst u een offerte? Stuur dan een email naar info@kievietafbouw.eu of bel ons; tel. 06 462 250 56.

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.