Vrijblijvend advies? Bel 06 - 46 22 50 56 of mail naar info@kievietafbouw.eu

Beton Cire

Kieviet Afbouw is gespecialiseerd in het aanbrengen van decoratief stucwerk. Een van de stijlen die wij kunnen hanteren bij het decoratief stucen van uw wanden, is de stijl van Beton Cire. Deze stijl geeft uw wanden een beton effect, voor muren met een unieke uitstraling. 

 

Stucwerk met een betonlook

De betonlook is op dit moment erg trendy. U kunt de unieke uitstraling van beton niet alleen laten terugkomen in uw meubels en woonaccessoires, maar ook in uw wandafwerking. Laat ons aan de slag gaan met het stucwerkproduct Beton Cire, dan krijgen uw muren of bijvoorbeeld meubels een beton effect afwerking.

Beton heeft een stoere, robuuste en ietwat industriële uitstraling. Deze uitstraling past perfect in het stoere interieur en laat de industriële stijl van uw inrichting nog duidelijker naar voren komen. U kunt uw woonkamer of keuken laten stucen in de beton stijl, maar dit product kan ook in uw badkamer, toilet of slaapkamer gebruikt worden. 

Stucen in de betonstijl? Raadpleeg een expert

Veel mensen denken dat stucen in de betonstijl hetzelfde gaat dan het aanbrengen van standaard stuc. Toch is dit niet het geval, want beton stucwerkproducten zijn nu eenmaal heel anders dan standaard stucwerkproducten. Daarom moet u altijd een gecertificeerd expert raadplegen voor het stucen in de betonstijl, zoals Kieviet Afbouw. Raadpleegt u onze stukadoors voor het creëren van de betonstijl in huis, dan bent u verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat.

Bij Kieviet Afbouw profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie en 5 jaar garantie op onze diensten. Dit betekent dat u na onze werkzaamheden voor honderd procent tevreden bent met het door ons uitgevoerde werk, maar jaren later nog steeds met volle tevredenheid naar uw afgewerkte muren kunt kijken. Vragen? Dan neemt u contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 462 250 56. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@kievietafbouw.eu of maak gebruik van het contactformulier.

Contact opnemen


Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi is een speciale Italiaanse glanzende stuktechniek waarmee op uw wanden of plafond het effect van glad marmer gecreëerd kan worden.

lees meer

Spirito Libero

Spirito Libero is een matte design stuktechniek waarmee oneindig veel creaties te maken zijn.

lees meer

Segui il Tuo Istinto

Istinto is een stuktechniek waarmee reliëfachtige wanden gecreëerd kunnen worden. Het resultaat geeft een mooi steenachtig effect.

lees meerAanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.